Meehelpen.

DSCF0804

Als staff lid van Agapè (waar Athletes in Action onderdeel van is) zijn we zelf verantwoordelijk dat we dit werk kunnen doen. Alle medewerkers hebben gewoon een contract, zodat alles netjes geregeld is. Maar dat is het technische verhaal. Uiteindelijk wordt het salaris betaald door een groep partners. Medewerkers, kun je beter zeggen. Dat is een groep mensen om de werker heen, die met hem meewerkt. Door te bidden voor het werk, het financiëel mogelijk te maken en gewoon door te bemoedigen.

Ik vind het een mooi iets, op deze manier bouw je samen aan Gods koninkrijk. De een staat in het veld, de ander maakt het werk mogelijk. We kunnen niet zonder elkaar. Paulus schrijft hetzelfde aan de gemeente van Korinthe. Binnen het Lichaam zijn er diverse mensen, allemaal met hetzelfde doel, met dezelfde opdracht: het verkondigen van Zijn Koninkrijk. Zo kunnen we elkaar dienen. We zijn en doen niet allemaal hetzelfde, maar we hebben elkaar wel nodig.

Wil je met me meewerken? Helemaal super! Hopelijk heb je hierover gebeden. Uiteindelijk geef je aan de Heer.

Aanmelden nieuwsbrief/gebedslijst:

Praktische informatie over het geven van een gift

Agapè Website

Link naar de Agape website

Financieel ondersteunen gaat via de website van Agapè. Klik op de afbeelding (links) en je wordt doorgestuurd (Ideal of Machtiging)

Bedankt in elk geval! (NB vul bij bestemming `code` in en bij code voor medewerker of project `248` in, dat is mijn code.

Als je dit liever in eigen hand of maak direct een gift over op

Bankrekening: NL 73 INGB 000 1021 474
Tenaamstelling: Stichting Agapè
Plaats: Doorn
Kenmerk: 248 Michiel Keijts

NB: Giften zijn aftrekbaar van de belasting.


Tip: check mijn persoonlijke pagina op de website van Agapé