• Geen categorie

Waarom zou ik me inzetten om te gaan naar Brazilie?

Brazilië
Brazilië

Een zeer terechte vraag. Want waarom gaan we eigenlijk zo graag naar Brazilië toe als AIA? En waarom zou ik me daar voor inzetten? Is het niet te ver of te duur? of is het zendingsveld niet gewoon om de hoek? Dat laatste is zeker het geval, maar we geloven ontzettend dat we jonge mensen mogen uitdagen op pad te gaan. En soms moet je letterlijk ver reizen om uit je comfortzone te stappen en Jezus te brengen bij mensen. Daarnaast zijn we ook gewoon van harte welkom in deze landen en mogen we partner kerken en organisaties helpen om sport in te zetten om het evangelie te brengen.

Kortom:

Brazilië, omdat we zijn uitgenodigd verder te bouwen aan de sportcommunity’s . Vorig jaar hebben namelijk 3 outreach teams een heldere boodschap gebracht: Jezus waarheid bevrijdt, geneest en hersteld. De leiders van Atletas em Ação waren nog steeds laaiend enthousiast over de Nederlandse teams en zien ons graag terug.

Frankrijk is toch het land waarin veel bevolkingsgroepen naast elkaar leven, maar vaak niet in harmonie. We hopen daar de komende jaren in te investeren. Gewoon omdat we geloven en zien dat sport verbindt. Jezus opofferende liefde is iets wat we daar ook mogen brengen. God regeert. Ook in Frankrijk.

Bovendien blijft Nederland ons hart hebben. Dat is het land waar we wonen, waar God ons heeft geplaatst. Om te bouwen aan zijn koninkrijk, te pionieren om deze generatie jongeren met Jezus in contact te brengen. Jezus liefde is namelijk waarheid en sport verbind.

You may also like...