Wat doe ik?

Sinds 2008 ben ik aan het werk voor de sportministry organisatie Athletes in Action. Na eerst een periode in Nederland (Eindhoven) te hebben gewerkt, ben ik in 2012 naar London verhuisd om daar aan het werk te zijn om kerken te helpen sportcommunity’s op te zetten. Sinds september 2014 ben ik weer terug in Nederland en afgelopen oktober ben ik begonnen met mijn nieuwe rollen: manager outreaches en projectmanager AIA Digitaal.

Wat doe ik praktisch?

Veel van mijn werk is op dit moment als staff functie op kantoor bij Athletes in Action. Daar werk ik met een team aan 2 onderdelen:

Sportoutreach in Brentwood

Sportoutreach in Brentwood

1) Outreaches

Het grootste deel van mijn tijd ben ik bezig met de organisatie van de outreaches (in het verleden sportprojecten). Als Athletes in Action zenden we jaarlijks honderden jongeren uit in binnen en buitenland om daar een sport outreach te hebben. Samen met een kerk een week lang sporten in de wijk. Dat kunnen spelletjes met kinderen zijn, maar ook clinics of wedstrijden op ho(o)g(er) niveau. Alles met als doel om Jezus evangelie bekend te maken bij de jongeren op de sportvelden en in de wijken.

Om dit te co├Ârdineren geef ik leiding aan een team wat de outreaches organiseerd: praktisch de sportweek, training en toerusting conferentie, werving van sporters en voor een belangrijk deel zijn dat contacten met kerken in binnen en buitenland.

mijn.athletesinaction.nl

Huidige AIA Digitaal

2) AIA Digitaal

Om dit te organiseren zijn we al een tijdje bezig om veel zaken digitaal op te lossen, met een website en aanverwante systemen. Op de achtergrond moet hier het nodige werk worden verzet en dit co├Ârdineer ik vanuit mijn expertise.


Lijkt zo’n outreach jou wel wat? Kijk eens op ons overzicht op de website: athletesinaction.nl/outreach/