Over mij

London

Hi. Ik ben Michiel. Enthousiast volgeling van Jezus en sinds een aantal jaren werkzaam bij Athletes in Action.

Tijdens mijn studententijd in Eindhoven ben ik me bewust gaan bezig houden met de vraag: Als Jezus echt heeft geleefd, dan is zijn oproep om Hem te volgen ook echt. En welke consequenties heeft dat voor mij? In een zoektocht naar antwoorden heb ik bewust gekozen om Hem te volgen. Jezus prioriteit te geven in mijn leven.

Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden.

Mattheus 6:33

Deze tekst sloeg bij mij in als een bom. Ik wilde hier meer van weten en anderen vertellen over de waarheid: dat Jezus leeft en God jou geluk voor ogen heeft.

Na een paar outreaches (sportweken) in de zomerperiodes met Athletes in Action ben ik in  2008 gaan werken voor deze organisatie. Tussen 2011 en 2014 zelfs in London (lees hier meer). Nu werk ik weer in Nederland.


Lees meer op de Agapè website